Van ontwerp tot uitvoering

Fase I - VO (voorlopig ontwerp)

In deze fase wordt er een ontwerp gemaakt aan de hand van de voorbesproken wensenlijst. Hiervan ontvangt u plattegronden waarna er ruimte is voor wijzigingen tot het ontwerp voor de nieuwe indeling en inrichting naar wens is.

Fase II - 3D impressie

In deze (optionele) fase worden de plattegronden uitgewerkt in 3D impressies. Het ontwerp is daarmee meteen inzichtelijk en krijgt u een goed beeld van hoe het eindresultaat eruit zal zien. . Hierin kunnen we materiaalkeuzes en kleuren laten zien maar ook globale keuzes voor de inrichting.

Fase III - DO (definitief ontwerp)

In deze fase worden de plattegronden uit fase 1 verwerkt tot bouw- en werktekeningen. Dit kan betrekking hebben op het lichtplan, aanzichten, meubeltekeningen maar ook bijvoorbeeld uitgewerkte (werk) tekeningen voor uw maatkeuken of badkamer. Deze tekeningen kunnen gebruikt worden voor het aanvragen van offertes. Uiteindelijk kunnen de uitvoerende partijen met deze tekeningen aan de slag.

Fase IV – Uitvoering

U kunt ervoor kiezen om de bouw door ons te laten begeleiden. Daarin kunt u ook gebruik maken van ons opgebouwde netwerk vakmensen. Tijdens de bouw fungeren wij als aanspreekpunt voor u en de uitvoerders en controleren of het werk naar behoren en volgens het ontwerp wordt uitgevoerd.

Interieur/ inrichting

Ook kunt u bij ons terecht voor kleur-, materiaal- en interieuradvies. Als aanvulling op de 3D impressies maken we een meubel en kleurenplan met ons advies voor de aanschaf van meubels en verlichting. Desgewenst kunt u de volledige inrichting door ons laten uitvoeren.